Hajari Multitasking heeft een nieuwe naam
HM Solutions
www.hmsolutions.nl
Content ontwikkeling
Een van de meest uitdagende onderdelen van het bouwen van een goede e-learning infrastructuur is het ontwikkelen van inhoud die hoge kwaliteit, interactiviteit en een hoge mate van betrokkenheid met zich meebrengt.

De ontwikkeling van goed lesmateriaal is nauwgezet werk en eist veel aandacht van de ontwikkelaars. Van hen kan niet worden verwacht dat zij ook nog eens volop meedraaien in de ontwikkeling van het ‘technische jasje’ van de e-learningcursus. Dat vergt extra expertise van de opdrachtgever en is vrijwel altijd een tijdrovend proces.

Hajari Multitasking heeft die expertise in huis. Wij bij Hajari Multitasking nemen met de klant stap voor stap door hoe het lesmateriaal het best in een e-learning-vorm kan worden gegoten, zodat de Content optimaal wordt afgestemd op alle mogelijke wensen en benodigdheden.

Wij produceren ook content voor de training van medisch- en paramedisch personeel. Bedrijven kunnen hun eigen LMS hiervoor gebruiken of gebruik maken van een LMS van Hajari Multitasking.