Hajari Multitasking heeft een nieuwe naam
HM Solutions
www.hmsolutions.nl
IT4ALL: Het doel van het project was, hoogopgeleide allochtonen in Nederland aan het werk te krijgen in de IT-sector. Het project wordt een groot samenwerkingsverband met onder meer: de gemeente Zwolle, de Belastingdienst, KPN en Rabofacet.
IT4ALL wordt een succes. Hajari weet een goed geölied programma op te zetten dat de juiste mensen voor de IT selecteert en traint. Een belangrijk onderdeel van dit programma is dat de kandidaten wordt geleerd om te communiceren. Het kunnen aangeven van problemen en het oplossen daarvan is een belangrijke vaardigheid voor een IT-specialist, vindt Hajari


Patiënten Managementsystemen

Medische informatie over patiënten nauwkeurig en overzichtelijk in kaart brengen, vergt veel tijd en moeite. Hajari Multitasking ontwikkelt managementsystemen die makkelijk in gebruik zijn en binnen een oogopslag het ziektebeeld van patiënten kan laten zien. Het ziekteverleden en het verloop er van, zijn met een druk op een knop beschikbaar. Gebruik van grafische weergave vergroot de overzichtelijkheid van deze complexe informatie.

Logistieke Systemen
Wat gebeurt er met een verzending? Waar en wanneer komt een consignment aan? De antwoorden op dit soort vragen zijn van immens belang voor logistici. De logistieke systemen van Hajari Multitasking beantwoorden alle vragen door het complete logistieke traject van uw verzendingen minitieus te monitoren.