Hajari Multitasking heeft een nieuwe naam
HM Solutions
www.hmsolutions.nl
Applicatie ontwikkeling

Naast het ontwikkelen van LMS en Content, ontwikkelt Hajari Multitasking ook web-based- en standalone applicaties. Uiteraard kan ook deze programmatuur aangepast worden aan uw wensen of ideeën. Wij bij Hajari Multitasking zijn uw technische rechterhand en ontwikkelen onder meer:

Patiënten Managementsystemen

Medische informatie over patiënten nauwkeurig en overzichtelijk in kaart brengen, vergt veel tijd en moeite. Hajari Multitasking ontwikkelt managementsystemen die makkelijk in gebruik zijn en binnen een oogopslag het ziektebeeld van patiënten kan laten zien. Het ziekteverleden en het verloop er van, zijn met een druk op een knop beschikbaar. Gebruik van grafische weergave vergroot de overzichtelijkheid van deze complexe informatie.

Logistieke Systemen

Wat gebeurt er met een verzending? Waar en wanneer komt een consignment aan? De antwoorden op dit soort vragen zijn van immens belang voor logistici. De logistieke systemen van Hajari Multitasking beantwoorden alle vragen door het complete logistieke traject van uw verzendingen minitieus te monitoren.