Hajari Multitasking heeft een nieuwe naam
HM Solutions
www.hmsolutions.nl
Vacature: Informatie Analist
Voor onze client TNT Express ICS zijn wij op zoek naar een:

Informatie Analist

De informatie Analist is verantwoordelijk voor het opstellen van Use Cases aan de hand van requirements. Als Informatie Analist ben je onderdeel van het projectteam welke bestaat uit de Projectleider, Business Analisten en het bouwteam. Gezamelijk zorgen jullie ervoor dat het ontwerp wordt omgezet tot een succesvolle applicatie voor een van de interne klanten.

Al onze professionals hebben de volgende bagage:
Je hebt een opleiding op minimaal HBO niveau. Je hebt een ICT achtergrond en begrijpt de taal van de ontwikkelaars maar richt je ook op het onderhouden van een goede relatie met onze interne klanten, daarom beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Waarom juist reageren op deze vacature?
Hajari Multitasking en TNT investeren ruimschoots in jou, zodat de IT expert die je wellicht nu al bent zich blijvend kan ontwikkelen tot een erkend professional. Internationaal multicultureel werkterrein,
de hele wereld gebruikt jouw producten. Het komt regelmatig voor dat jouw aanwezigheid gewenst is ergens in de wereld, van Sjanghai tot New York. Professionele internationale ICT omgeving, werkt met nieuwste technologieën (Java/.NET/RUP) en Tools. Uiteraard bieden TNT en Hajari Multitasking professionals ook een professioneel primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met:
Karin de Lange
tel    : 0343-432526